PPM Jaarcongres

Het Project Portfolio Management Jaarcongres bestaat sinds 2004. Het is een plek waar business managers, innovatie managers, ict-managers, programmamanagers, projectmanagers en vooral portfoliomanagers elkaar ontmoeten. Ze challengen elkaar door het geven en bijwonen van presentaties en workshops, geïnspireerd door nationale en internationale keynotes.

“Een nieuwe kijk op het portfolio. Hoe behoud je de regie op innovatie en transformatie?” was het thema van de 15editie van het Project Portfolio Management Jaarcongres op woensdag 13 februari 2019 in Figi te Zeist. We onderzochten hoe portfoliomanagement organisaties de grip op innovatie en transformatie levert, door sturing op voortschrijdend inzicht en opties. Met bijdragen en workshops van Matthijs Lodder (NS Commercie), Roel Riepma (De Project Academie), Monique van Gestel – van Gils (Avans Hogeschool), Mark Daggelders (FrieslandCampina), Henry Suiker (WIN) en Arthur Waterham (CAK), Henk Smits (zelfstandige), Dirk de Boer (Sanquin Plasma) en Anouk Brack, executive coach in leiderschap in verandering en auteur van het boek ‘Verborgen dimensies van Leiderschap’ – genomineerd voor managementboek van het jaar 2018. Onder aansturing van Jan Bloem (PPMpro).

Het volgende PPM Jaarcongres is op woensdag 12 februari 2020.

Wilt je meer informatie of je alvast inschrijven?  Ga naar de congres website door hier te klikken.

Op dit moment zijn we bezig met het definiëren van het thema. Heb je suggesties, vul dan het contactformulier in of mail ons op ppmpro@ziggo.nl.