PPM Jaarcongres

Het Project Portfolio Management Jaarcongres is sinds 2004 een plek waar project portfoliomanagers elkaar ontmoeten. Ze challengen elkaar daar door het geven en bijwonen van presentaties en workshops, geïnspireerd door nationale en internationale keynotes.

Wilt je meer informatie of je vast inschrijven voor de volgende editie op 10 februari 2021?  Ga naar de congres website door hier te klikken.

De kunst van het kiezen was het thema van de geslaagde 16editie van het Project Portfolio Management Jaarcongres op woensdag 12 februari 2020. Met zo’n 70 bezoekers waren de zalen in Figi te Zeist goed gevuld!

Het congres werd geopend door keynote Henk A. Koopmans, bestuurder en verbonden aan de stichting Good Governance Centre. Met zijn bijdrage ‘De noodzaak om adhocratie vorm en inhoud geven is welhaast onontkoombaar’ legt hij verbanden tussen de snelle technologische en maatschappelijke ontwikkelingen en het vermogen om steeds (nieuwe) dingen in onderlinge samenhang te organiseren.

Na een aantal interessante workshops met inleiders uit de diverse PPM-praktijk sloten we af met een Lagerhuis debat o.l.v. Gijs Weenink, bekend van het boek ‘Durf te kiezen’. Het verslag van dit debat lees je hier …