PPM Jaarcongres

20e PPM Jaarcongres, 26 maart 2025

Beyond PPM: Samen de keuzes maken, met ruimte én grip

De nieuwe, veranderlijke realiteit noodzaakt organisaties om mét elkaar, tegelijk én snel te schakelen. Als een zwerm spreeuwen. Collectief wendbaar en in harmonie.
Dit vergt begrip voor elkaar en voor de omgeving, evenals ruimte geven aan elkaar voor eigen interpretatie. Tijdens de 20ste editie van het PPM Jaarcongres gaan we op zoek naar de harmonie. Harmonie tussen koers en doelen en de veranderlijke realiteit. Harmonie tussen beleid en uitvoering. Harmonie tussen afdelingen, ketenpartners en stakeholders. En dit alles vanuit harmonie in het portfolio van ontwikkelinitiatieven.
Want hoe kan portfoliomanagement bijdragen om deze delicate balans tussen ruimte geven aan alle partijen/actoren en tegelijk grip op proces en koers te bereiken? Wat vraagt dit aan onze wijze van bestuur, gedrag en cultuur? Wat vraagt dit van leiderschap? Of juist niet…? Welk effect kan portfoliomanagement en haar inzichten hebben op de hele organisatie en de keten? En vice versa natuurlijk.
Tijdens het 20ste PPM Jaarcongres nemen actuele praktijkcases en inspirerende keynotes je mee in de zoektocht naar het ultieme harmoniemodel voor besturing en realisatie van het portfolio in woelige tijden.

Graag zien we elkaar tijdens de jubileumeditie van het PPM Jaarcongres op woensdag 26 maart 2025.

Het Project Portfolio Management Jaarcongres is sinds 2004 dé plek waar portfoliomanagers elkaar ontmoeten en challengen. Dat gebeurt in een prettige omgeving, met ruimte om zowel kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

Klik hier naar het bericht over de vorige editie van het PPM Jaarcongres

 

Direct inschrijven via de congres website – kan binnenkort