PPM Jaarcongres

“Een nieuwe kijk op het portfolio. Hoe behoud je de regie op innovatie en transformatie?” is het thema van de 15editie van het Project Portfolio Management Jaarcongres op woensdag 13 februari 2019 in Figi te Zeist. Met bijzondere keynotes en interessante cases onderzoeken we hoe portfoliomanagement organisaties de grip op innovatie en transformatie levert, door sturing op voortschrijdend inzicht en opties.

Portfoliomanagement neemt de lead in innovatie en transformatie door het integraal regisseren tussen beleid en uitvoering. En dat met een grote diversiteit aan uitvoeringsvormen, zoals programma’s, projecten, agile teams en lijn: de hybride portfolio is geboren en zet meer dan ooit een stempel op de toekomst. Maar, hoe krijg je grip op het hybride portfolio in een tijd van wendbaarheid en de continue druk van transformatie en innovatie? Hoe kom je (weer) in de lead en hoe help je als portfoliomanager de directie en het management in het krijgen van grip?

Wilt je meer informatie of je inschrijven?  Ga naar de congres website door hier te klikken.

Onze keynotes zijn dit jaar:
  • Matthijs Lodder, portfoliomanager NS Commercie.
  • Anouk Brack, executive coach in leiderschap in verandering en auteur van het boek ‘Verborgen dimensies van Leiderschap’ – genomineerd voor managementboek van het jaar 2018.
Met bijdragen en workshops van: Roel Riepma (De Project Academie), Monique van Gestel – van Gils (Avans Hogeschool), Mark Daggelders (FrieslandCampina), Henry Suiker (WIN) en Arthur Waterham (CAK), Henk Smits (zelfstandige) en Dirk de Boer (Sanquin Plasma).
Jan Bloem (PPMpro en Arlande) leidt de dag.

 

Het Project Portfolio Management Jaarcongres bestaat sinds 2004. Het is een plek geworden waar business managers, innovatie managers en ict-managers programmamanagers, projectmanagers en portfoliomanagers elkaar ontmoeten. Ze challengen elkaar door het geven en bijwonen van presentaties en workshops, ondersteund door enkele (internationale) keynotes.