Weg van LOS

Met PPM FLOW! richten we de besluitvorming en communicatie daarover effectief in, zodat  organisaties succesvol en duurzaam kunnen veranderen. PPM FLOW! is een aanpak van PPM, geënt op moderne concepten van organiseren, geeft inzicht en overzicht voor focus en transparantie en leidt tot beter samenwerken. 

Hiermee kunnen we PPM stapsgewijs verbeteren, vanuit LOS via GRIP en SYNERGIE naar IMPACT. Elk niveau kan een eindniveau zijn, indien men zich daar comfortabel voelt. Veel organisaties die zich in LOS bevinden willen zich verbeteren.

LOS: OVERAL PROJECTEN, GEEN OVERZICHT

In LOS, worden projecten lokaal gestart en gestuurd door individuele managers, en gefinancierd vanuit eigen afdelingsbudgetten. Het proces waarlangs projecten tot stand komen is dan diffuus en lokaal bepaald. Projectleiders zoeken zelf hun weg in de organisatie, daarbij is hun succes sterk afhankelijk van ervaring en persoonlijke relaties. Toewijding en betrokkenheid zijn vaak groot, en de ‘waan van de dag’ overheerst in de besluitvorming. Hoe projecten te starten, welke projecten er precies lopen en hoe het met ze gaat is niet transparant. Het toekennen van middelen en capaciteit gaat ‘decibel driven’.

Met de aanpak van PPM FLOW! beweegt een organisatie stapsgewijs van Los via Grip naar Synergie en Impact.

Meer weten?

Dowenload de volledige PDF Aanpak PPM FLOW! – implementeren op het juiste niveau, door het formulier hierondser in te vullen en te verzenden.

Aanvraagformulier ePub Aanpak PPM FLOW! - implementeren op het juiste niveau

Kosteloos downladen van de ePub (14 pagina's).
  • DD slash MM slash JJJJ
  • Je voornaam en achternaam
  • Vul hier het e-mail adres in waarop je de link naar de paper wilt ontvangen
  • Zonder spaties svp. Facultatief - Als je deze invult nemen we telefonisch contact met je op om te horen wat er speelt.
  • Optioneel, naar behoefte in te vullen
  • Einde van dit formulier - druk op 'Verzenden'

    Nadat je op de verzendknop hebt gedrukt ontvang je een e-mail met de link naar de PDF.