Meer SYNERGIE

In SYNERGIE verleggen we de focus in de portfoliobesturing van individuele initiatieven naar portfoliodoelen – een afgeleide van de organisatiedoelen en -strategie. Daardoor komt er meer slagkracht en samenhang in het portfolio van veranderinitiatieven. Om te focussen zet het management van een organisatie een stip op de horizon, formuleert ze lange en korte termijn doelen en formuleert ze een strategie om die doelen samen te bereiken. Directies en managementteams zijn daardoor in staat om betere keuzes te maken in de veranderingen die op hun pad komen. Daarbij zoeken ze initiatieven die een relatie hebben met een of meer doelen én verkennen ze welke initiatieven – in hun onderlinge samenhang – elkaar zodanig stimuleren, dat organisatie en management beter in staat zijn om de doelen te bereiken. Ze vinden de synergie, het zogenaamde ‘1+1=3 effect’.

SYNERGIE: MEER SAMENHANG EN SLAGKRACHT

Met de aanpak van PPM FLOW! beweegt een organisatie stapsgewijs van Los via Grip naar Synergie en Impact.

Met PPM FLOW! richten we de besluitvorming en communicatie daarover effectief in, zodat organisaties succesvol en duurzaam kunnen veranderen. PPM FLOW! is een aanpak van PPM, geënt op moderne concepten van organiseren, geeft inzicht en overzicht voor focus en transparantie en leidt tot beter samenwerken. 

Hiermee kunnen we PPM stapsgewijs verbeteren, vanuit LOS via GRIP en SYNERGIE naar IMPACT. Elk niveau kan een eindniveau zijn. In SYNERGIE leer de organisatie om steeds beter te prioriteren.

Meer weten?

Dowenload de volledige PDF Aanpak PPM FLOW! – implementeren op het juiste niveau, door het formulier hierondser in te vullen en te verzenden.

Aanvraagformulier ePub Aanpak PPM FLOW! - implementeren op het juiste niveau

Kosteloos downladen van de ePub (14 pagina's).
  • DD slash MM slash JJJJ
  • Je voornaam en achternaam
  • Vul hier het e-mail adres in waarop je de link naar de paper wilt ontvangen
  • Zonder spaties svp. Facultatief - Als je deze invult nemen we telefonisch contact met je op om te horen wat er speelt.
  • Optioneel, naar behoefte in te vullen
  • Einde van dit formulier - druk op 'Verzenden'

    Nadat je op de verzendknop hebt gedrukt ontvang je een e-mail met de link naar de PDF.