2016/02/04 • PPM Netwerkmeeting ‘Stage-Gate besturing Projectenportfolio’

Op donderdag 4 februari 2016 organiseren we bij Arlande, in het nieuwe pand aan de Baarnsche Dijk 8 in Baarn, een netwerkmeeting Project Portfolio Management (PPM). Tijdens deze avond delen we met u ervaringen rondom het werkend krijgen van PPM, in het bijzonder over de Stage-Gate besturing van de projectenportfolio. 

PPM is niet meer weg te denken uit de bedrijfsvoering van veel organisaties, en Stage-Gate besturing is daarvan een essentieel onderdeel. Het zorgt onder meer voor eenduidige en transparante projectfasering en tolpoorten. Maar hoe richt u dat in en waar worden besluiten genomen? Hoe zorgt u dat het geen bureaucratisch geheel wordt in de beleving van de mensen? Arlande geeft hiervoor praktische oplossingen en ervaringen.

Programma

Tijdens deze bijeenkomst gaat Arlande specifiek in op:  

  • Arlande visie op PPM governance;
  • Projectfasering van idee tot exploitatie; 
  • Gate-besluiten en Toetsingskaders;
  • Combinatie met Agile en Scrum;
  • Stapsgewijs implementeren, valkuilen. 

Deze avond geeft u inspiratie om een volgende stap te maken in het werkend krijgen van PPM. De groepsomvang is beperkt en biedt veel mogelijkheden tot interactie.

PPM werkend krijgen

PPM werkend krijgen is geen sinecure. Organisaties schakelen Arlande steeds vaker als partner in om PPM werkend te krijgen. Arlande benadert PPM als een verandertraject via verschillende parallelle sporen. De kans op succes wordt hierdoor aanzienlijk vergroot. Lees hierover in de Arlande whitepaper ‘Regie op veranderen met PPM’, te downloaden via de Arlande site.

Logistieke informatie

Lokatie: Arlande, Baarnsche Dijk 8 te Baarn (langs de A1).

We starten om 17:30 uur met de inloop en eenvoudige warme maaltijd. Het officiële deel van het programma start om 18:30 uur, de eindtijd ligt rond 21:00/21:30 uur.

Aan deelname van deze avondbijeenkomst zijn geen kosten verbonden. 

Aanmelden voor dit event doet u via de knop rechtsboven in het scherm.