20161110 • Agile PMO, van PMO naar VPMO

Op donderdag 10 november a.s. organiseert Arlande een netwerkmeeting Project Portfolio Management (PPM). Tijdens deze avond delen we met u ervaringen rondom het werkend krijgen van PPM, in het bijzonder over de transformatie van een Project Management Office (PMO naar een Verander Portfolio Management Office (VPMO).

PPM is niet meer weg te denken uit de bedrijfsvoering van veel organisaties en het PMO, of beter: VPMO, is daarvan een essentieel onderdeel. Het zorgt onder meer voor geoliede processen en informatievoorziening. Maar hoe richt u dat in en hoe bouwt u aan een VPMO? Hoe zorgt u dat het geen bureaucratisch geheel wordt in de beleving van de mensen? Arlande geeft hiervoor praktische oplossingen en ervaringen.

Tijdens deze bijeenkomst gaat Arlande specifiek in op: 

  • Arlande visie op PPM governance levert succes door het actief betrekken van top-, middenkader en staf;
  • Waar staat uw PMO? Samenvatting van de ingevulde PPM Maturity Zelfscans (link naar de vooraf in te vullen PPM Maturity zelfscan …)
  • PMO vs. VPMO: rollen, projecthygiëne, processen & rapportages, kwaliteitsborging
  • Stapsgewijs implementeren, valkuilen, tools.

Deze avond geeft u inspiratie om een volgende stap te maken in het werkend krijgen van PPM. De groepsomvang is beperkt en biedt veel mogelijkheden tot interactie.

Aanvang vanaf 17:30 (inloop) en eindtijd rond 21:00. Voor een warme maaltijd wordt gezorgd.

Door hier te klikken kunt u zich aanmelden.