IMPACT met PPM FLOW!

Met PPM FLOW! richten we de besluitvorming en communicatie daarover effectief in, zodat  organisaties succesvol en duurzaam kunnen veranderen. PPM FLOW! is een aanpak van PPM, geënt op moderne concepten van organiseren, geeft inzicht en overzicht voor focus en transparantie en leidt tot beter samenwerken. 

Hiermee kunnen we PPM stapsgewijs verbeteren, vanuit LOS via GRIP en SYNERGIE naar IMPACT. Elk niveau kan een eindniveau zijn. Voor steeds meer organisaties is IMPACT het niveau om te bereiken.

IMPACT: DOELEN BEREIKEN

In IMPACT staat het bereiken van doelen centraal in de besturing van het portfolio van veranderinitiatieven. De domein(regie)teams die elk een domein besturen onderhandelen hun doelen met de (centrale) directie en stellen in lijn daarmee hun eigen doelen om succesvol te zijn. Dit is nauw verbonden in een cyclus van afstemmen tussen het centrale directieteam en domeinteams, waarbij het bereiken van doelen en de oplevering van bepaalde resultaten daarvoor steeds wordt gevolgd en bijgesteld waar nodig.

Meer weten?

Dowenload de volledige PDF Aanpak PPM FLOW! – implementeren op het juiste niveau, door het formulier hierondser in te vullen en te verzenden.

 Of neem contact op met PPMpro en/of schrijf je in voor de Leergang PPM.

Aanvraagformulier ePub Aanpak PPM FLOW! - implementeren op het juiste niveau

Kosteloos downladen van de ePub (14 pagina's).
  • DD slash MM slash JJJJ
  • Je voornaam en achternaam
  • Vul hier het e-mail adres in waarop je de link naar de paper wilt ontvangen
  • Zonder spaties svp. Facultatief - Als je deze invult nemen we telefonisch contact met je op om te horen wat er speelt.
  • Optioneel, naar behoefte in te vullen
  • Einde van dit formulier - druk op 'Verzenden'

    Nadat je op de verzendknop hebt gedrukt ontvang je een e-mail met de link naar de PDF.