GRIP met PPM FLOW!

Met PPM FLOW! richten we de besluitvorming en communicatie daarover effectief in, zodat  organisaties succesvol en duurzaam kunnen veranderen. PPM FLOW! is een aanpak van PPM, geënt op moderne concepten van organiseren, geeft inzicht en overzicht voor focus en transparantie en leidt tot beter samenwerken. 

Hiermee kunnen we PPM stapsgewijs verbeteren, vanuit LOS via GRIP en SYNERGIE naar IMPACT. Elk niveau kan een eindniveau zijn. Voor veel organisaties is GRIP al een mooie stap.

GRIP: INZICHT IN WAT ER LOOPT EN WAT HET OPBRENGT

In GRIP stuurt het management het projectenportfolio op de waarde creatie door de projecten daarin en op de bijdrage van die projecten aan de organisatie. In Grip heeft het management inzicht in welke projecten er lopen, in wat die projecten opleveren, in de omvang van de bijdrage en in de benodigde kritieke capaciteit (zoals ICT-experts). De focus is korte termijn, zoals besparingen realiseren, het huis op orde en de (digitale) strategie invullen – en de essentiële projecten en benodigde capaciteit daarbij in beeld hebben.

Met de aanpak van PPM FLOW! beweegt een organisatie stapsgewijs van Los via Grip naar Synergie en Impact.

Meer weten?

Dowenload de volledige PDF Aanpak PPM FLOW! – implementeren op het juiste niveau, door het formulier hierondser in te vullen en te verzenden.

Aanvraagformulier ePub Aanpak PPM FLOW! - implementeren op het juiste niveau

Kosteloos downladen van de ePub (14 pagina's).
  • DD slash MM slash JJJJ
  • Je voornaam en achternaam
  • Vul hier het e-mail adres in waarop je de link naar de paper wilt ontvangen
  • Zonder spaties svp. Facultatief - Als je deze invult nemen we telefonisch contact met je op om te horen wat er speelt.
  • Optioneel, naar behoefte in te vullen
  • Einde van dit formulier - druk op 'Verzenden'

    Nadat je op de verzendknop hebt gedrukt ontvang je een e-mail met de link naar de PDF.