10e IPMA parade – 10 april 2014

De IPMA-NL Projectmanagement Parade wordt dit jaar voor de 10e keer georganiseerd door en voor projectmanagers. Vele thema’s zijn in de loop der jaren de revue gepasseerd.
Aan de ene kant lijkt het vak simpel (doen wat afgesproken is) en de andere kant is het moeilijk omdat de praktijk weerbarstig is en zich niet in een model laat vangen.
Uiteindelijk gaat het toch om het feit hoe jij er mee omgaat, wat bij je past en of je de moed hebt om je aan je eigen morele kompas te houden.
Daarmee is na 10 jaar de cirkel rond en worden alle thema’s van de afgelopen jaren geïntegreerd in het hoofdthema “projectmanagement met hoofd, hart en handen”.
Wat past bij jou en wat is jouw balans hier in?
Peter van Uhm (voormalig commandant der strijdkrachten) is de afsluitende keynote spreker en daagt jullie uit daar over na te denken. Hij benoemt dit als “Ons Moreel Kompas”. Een kompas die de richtingen integriteit, eerlijkheid, duidelijkheid en moraal aangeeft. Hij geeft ons zijn recht door zee visie hierover, en verbindt dit aan het thema: Hoofd, Hart en Handen. De middelen die een ieder heeft om deze richting in te zetten en aan te houden.
Als opmaat voor de afsluiting worden verschillende lezingen/workshops gehouden en is er voor ieder wat wils, want de ene waarheid bestaat niet.
Nieuwsgierig naar wat 10 april kan brengen? Zie het voorlopige programmaboekje:http://www.projectmanagementparade.nl/downloads/Concept%20Programmaboekje%20Projectmanagement%20Parade%202014.pdf
Inschrijven: http://www.projectmanagementparade.nl/inschrijven