Masterclass Strategisch PPM

De juiste afwegingen kunnen maken tussen innovatie en continuïteit is een belangrijke uitdaging voor leiding van organisaties. Welke structuren en culturen van besluitvorming helpen om die afwegingen tussen verschillende veranderinitiatieven beter te kunnen maken? Wat zijn de best practices? Hoe houd je overzicht en zorg je voor het juiste inzicht? Hoe gebruik je de mindset in een organisatie als het gaat om het bouwen aan de toekomst ervan? Hoe verbind je daarbij strategie en operatie?

In de Masterclass Strategisch PPM worden de deelnemers meegenomen in de nieuwste ontwikkelingen  om steeds de juiste initiatieven te kiezen en te realiseren, die de organisatie helpen de strategie waar te maken. In zes bijeenkomsten, verzorgd door practice leaders, wordt een leertraject geboden om de deelnemers beter in staat te stellen hun rol als bestuurders, directeuren en (portfolio)managers in te vullen in organisaties, die volop in beweging zijn.

Meer informatie en inschrijven …

MASTERCLASS STRATEGISCH PPM

Voor iedereen die een leiding- en richtinggevende rol heeft in organisaties: van bestuurders/ directeuren tot programmamanagers, (project) portfoliomanagers, organisatieprofessionals, business change managers, business developers, product owners en managers PMO.

september – november 2021
16.00 – 21.00 uur
Jaarbeurs MeetUp – Utrecht

PROGRAMMA overzicht

  • 14-09-2021 Sessie 1 – Effectief organiseren van de besluitvorming om duurzame resultaten te bereiken
  • 28-09-2021 Sessie 2 – Strategisch Portfolio Framework® voor overzicht en focus en succes
  • 12-10-2021 Sessie 3 – De Strategiekaart als hulpmiddel voor focus & keuzes
  • 26-10-2021 Sessie 4 – Besluitvorming en roadmapping in Agile omgevingen
  • 09-11-2021 Sessie 5 – Innovatie portfoliomanagement en de drie horizonnen van innovatie
  • 23-11-2021 Sessie 6 – Recap en organisatiecase (hogeschool)

Lees ‘In gesprek met de practice leaders’.

Meer informatie en inschrijven …