Masterclass Portfoliomanagement (Leergang PPM)

Hoe ga je om met wispelturige collega managers en directeuren, groeiende ambities en transities en toenemende eisen van klanten en financiers? Tegelijk word je uitgedaagd om oplossingen te bedenken voor hybride situaties met  projecten én agile teams. De theorie lijkt eenvoudig, de toepassing is weerbarstig. De vraag is keer op keer: “Hoe doe je dat nu, hoe krijg je het werkend?” Het vakgebied is dynamisch en heeft inmiddels een breed scala aan facetten. Hoe je daar invulling aan kan geven leer je in de

MASTERCLASS PORTFOLIOMANAGEMENT

De Masterclass Portfoliomanagement is een leergang voor managers die verantwoordelijk zijn voor het coördineren en en aansturen van een portfolio van veranderinitiatieven in hun organisatie. Een leergang waarin je samen met vakgenoten werkt aan theorie en praktijk.
Deze leergang bestaat uit twee deeltrajecten van elk 5 dagdelen; de frequentie van bijeenkomsten is tweewekelijks op de vrijdagochtend in Baarn.

Dick Koen, lead portfoliomanager bij Defensie en winnaar van de Portfoliomanager Of The Year Award 2018: “Een bijzonder woord van dank aan Jan Bloem, want zonder de dingen die ik in de masterclass PPM van Arlande heb gedaan en geleerd zou project portfolio management binnen Defensie niet deze ontwikkeling hebben doorgemaakt waarvoor we nu de prijs krijgen”. 
Dick heeft in 2016 deelgenomen aan de masterclass. In 2018 was hij 1 van de 8 genomineerden voor de Portfoliomanager Of The Year Award
Met name de reflectie op de door elkaar ingebrachte cases in combinatie met de best practices en ervaringen van de master maken deze masterclass tot een setting waar de deelnemers veel inspiratie uit halen.

 

Contact en inschrijven

De volgende groep start op vrijdag 8 maart 2019 en rondt het tweede traject af voor de zomervakanties van 2019. Daarna start een groep op 13 september 2019.

Download de PDF met alle informatie over opzet, datums en inschrijven voor de Masterclass Portfoliomanagement door hieronder je gegevens in te vullen in het aanvraagformulier.

Of neem contact op met Jan Bloem, T 06 5363 6306, jbloem@arlande.nl.

 

Aanvraagformulier voor PDF met informatie, datums en inschrijfformulier van de Masterclass Portfoliomanagement:

  • Je voornaam en je achternaam
  • Het e-mail adres waarop je de link naar de PDF wilt ontvangen
  • Zonder spaties
  • De naam van de organisatie waar je voor werkt
  • Optioneel, naar behoefte in te vullen
  • Einde van dit formulier - druk op 'Verzenden'!

    Nadat je op de verzendknop hebt gedrukt ontvang je een email met de link naar de PDF.